Groepsaccomodatie

Groepsaccomodatie

Indoor City Camping Alkmaar logoOvernacht in De Pipo-wagen compleet met privé terrasje. Of in de Otten of Fokker caravan. Er is ook een nostalgisch tentje aanwezig om het campinggevoel extra te benadrukken. Het Waagplein is tot in detail nagebouwd inclusief een heerlijk terras. En ook nog eens uitzicht over de gracht en het Victoriepark.

Geniet van een lekker ontbijt of een heerlijk glas wijn in uw caravan of op het “Waagplein”. U bent verzekerd van mooi weer. Welke camping kan dat beloven???

De gehele camping is gemaakt in jaren ’60 stijl. Ervaar de rust en de sfeer van die tijd en kom ontspannen. Waan u op de set van “Het Schaep met de 5 poten” en “Toen was geluk nog heel gewoon”. Geef uzelf of uw kinderen de kans dit te beleven en laat ze kennis maken met deze mooie tijd.

Er is een toiletgebouw met 3 douches en 2 toiletten, dus ruim toereikend voor groepen  En een keuken die compleet in die mooie jaren ’60 stijl is ingericht.

Alles is gelijkvloers dus ook voor mensen die iets minder mobiel zijn is het toch genieten. Er is maar één opstapje om de caravan in te gaan.

Eventueel is het mogelijk dat wij uw lunch en diner verzorgen.

Wij verzorgen desgewenst complete arrangementen, zoals stadwandeling, fietsverhuur, high wine en bezoek aan diverse musea.

Ook individueel

Ook voor kampeerders die alleen of met z’n tweeen op reis gaan, is het mogelijk om (indien beschikbaar) een overnachting op de groepscamping te boeken.

 

Op onze Facebook pagina is een uitgebreid fotoverslag te zien hoe we de camping hebben gebouwd.