Indoor City Camping Alkmaar

Indoor City Camping Alkmaar

Indoor City Camping Alkmaar logo 150Uniek in Europa. Overdekt kamperen midden in het centrum van een mooie historische stad: Alkmaar. Het weer is geen spelbreker meer! Uw bijzondere evenement is op voorhand al een succes. 

De Indoor City Camping Alkmaar bestaat uit een groepsaccommodatie met 3 caravans voor 2 personen, de Otten caravan, de Fokker caravan en de Pipowagen. En een privé accommodatie voor maximaal vier personen. In totaal kunnen er 12 personen bij ons verblijven. Indien beschikbaar kunnen de caravans ook individueel gereserveerd worden.

groepsaccomodatie

Groepsaccomodatie (ook individueel te boeken)

Overnacht in De Pipo-wagen, de Otten of Fokker caravan.

Het Waagplein tot in detail nagebouwd inclusief heerlijk terras. Op het terras kunt u met de groep ontbijten, borrelen of een workshop volgen. Ook heeft iedere caravan zijn eigen zitje buiten.

Ideaal geschikt voor groepsuitjes met familie of vrienden of teambuilding met je werk of vereniging. Wij hebben complete arrangementen beschikbaar geheel op uw wensen afgestemd.

 

Bekijk hier de foto’s en vele mogelijkheden —>

camping

Privé camping

Houdt u van de romantiek van toen, maar wilt in privésfeer genieten, dan is dat ook mogelijk. Kies voor de privé kampeerplek. Geschikt tot maximaal vier personen. Op uw privéterras kunt u heerlijk ontbijten of genieten met een glas wijn. Voor € 10,00 per persoon verzorgen wij een rijk gevulde ontbijtmand met verse broodjes, zoet en hartig beleg, verse Jus d’ Orange, yoghurt en vers fruit.

Bekijk hier de foto’s en mogelijkheden —>tekening door Frank Muntjewerf

Tekening geplaatst met toestemming van de tekenaar Frank Muntjewerf

 

 

Alle onze media-optredens zijn te zien op de media pagina.