privé camping

Privé Camping

Voor een ongestoorde vakantie kunt u gebruik maken van de Privé Camping. Alle faciliteiten zoals terras, douche, keuken en toilet zijn privé. Dus wanneer u behoefte heeft aan rust en ontspanning, is dit de ideale mogelijkheid!

Begin de dag met een heerlijk ontbijt in de tuin waar het nooit regent en waar het altijd lekker warm is. Of sluit de dag nog even comfortabel af onder het genot van een heerlijk glas wijn.

Geef uzelf of uw kinderen de kans om dit te beleven, en laat ze kennis maken met deze mooie tijd.

De originele keuken in de caravan is geheel in stijl en geschikt om een kleine maaltijd te bereiden. Maar u kunt ook gebruik maken van de keuken in de aangrenzende ruimte.

 

Van alle gemakken voorzien, tot 4 personen

In de caravan is een ruim tweepersoons bed. Naast de “camping” bevindt zich een tweepersoons kamer met stapelbed. waardoor u in totaal met 4 personen kunt “kamperen”.

U heeft de beschikking over een eigen keuken, apart toilet, privé-badkamer voorzien van toilet en een douche.

 

Grotere groep?

Wilt u met een groep van meer dan 4 personen overnachten? U kunt kiezen voor de groepsaccomodatie. Aarzel niet om contact op te nemen en wij bespreken graag de vele mogelijkheden!

De overdekte camping is ook dé oplossing voor stellen waarvan de één wel van kamperen houdt en de ander niet! Verras hem of haar met deze geweldige ludieke oplossing

Wij beloven U: uw weekend of midweek kan niet meer stuk!